Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής - Παράδοσης

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε με τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία τα συγγράμματα που επιθυμείτε – αν και εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα- από το φυσικό μας κατάστημα, Μικράς Ασίας 76, Γουδή. 

 

Παράδοση κατ΄οίκον

Η παραγγελία σας παραδίδεται με εξωτερικό συνεργάτη ταχυμεταφορέα (courier) στην διεύθυνση που θα υποδείξετε στην παραγγελία σας (τηλεφωνική ή ηλεκτρονική). 

 

Κόστος μεταφορικών

Η επιβάρυνση για αποστολή με αντικαταβολή σε περιοχές εντός της Αττικής αντιστοιχεί σε 4.00 €. Η επιβάρυνση για αποστολή με αντικαταβολή σε περιοχές εκτός Αττικής αντιστοιχεί σε 5.00€. Για αγορές άνω των 80.00 € δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς. Για παραγγελίες από δυσπρόσιτες περιοχές είτε της Ηπειρωτικής είτε της νησιωτικής Ελλάδος (σύμφωνα με την εταιρία courier) και από την Κύπρο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση και παραδίδονται κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με τον πελάτη.

 

Χρόνος παράδοσης

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αυθημερόν ή την αμέσως επόμενη ημέρα και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 ημέρες. 

Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο κατόπιν έλεγχου διαθεσιμότητας αποστέλλονται την επομένη εργάσιμη ήμερα.

Σε περίπτωση που το σύγγραμμα δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί.